wdg


Tilpasset ditt firma

Våre modeller kan si nettopp det du ønsker at de skal si, om ditt firma eller om dine produkter og tjenester.

Velkommen til Respons Video. Nå kan du lage video på din egen nettside. Konsept går ut på å fange oppmerksomhet hos brukerne av nettstedet. Med en nyskapende teknikk legger vi opp video som et lag på toppen av nettsiden. Den ligger der fast men du kan skrolle ned på siden. Denne teknologien er den siste og mest innovative nyheten for bedrifter med egne nettsider. På nettet er det en tøff konkurranse om å bli lagt merke til. Og ikke minst: husket. Prøv Respons Video demo på hovedsiden. Det er noe nytt og friskt og ikke minst annerledes.

Opptak
Neste gang noen går inn på nettsiden din, kan det være en ny person som står der og presentere ditt budskap. Du kan altså selv bestemme hva jeg skal si.
Ikke bare det: Du kan også velge hvem som skal si det. Hvorfor ikke stå her selv og ønske velkommen til din bedrift? Og du kan slippe til flere, som for eksempel din produktsjef, selgere. Han kan snakke om produktene, og selgerne kan snakke service og kundebehandling.

Hvis du ikke selv har noen som vil stå her og snakke, kan vi i Web Design Group finne modeller etter ditt

Eller kanskje en populær kjendis. Mulighetene er mange.

Budskap

Kommunikasjon tar stadig nye veier.
Vi har løsningen og du kan være sikker på at kundene får med seg det du vil formidle.

PRE-PRODUKSJON

Idefase, hvor vi kartlegger behovet og en god ide/budskap som står i stil med firamets visjon. Vi utarbeider sammen med kunden nødvendig manus og dokumenter som trenger for å sette i gang med produksjonen.

PRODUKSJON

I et lukket miljø på vårt Studio i Stavanger gjør vi opptak hvor ideene blir satt ut i live. Nå er det tid for å la skuspiller eller kunden selv forbrede manusen. Finne den naturlige formen for å presentere budskapet. Det blir mange gjentakende opptak og vi holder på til det perfekte opptaket er fanget på minnebrikker. 

POST-PRODUKSJON

I den siste fasen blir snuttet ferdigstilt, optimalisert og klargjort for web-publisering. Her blir bakgrunnen fjernet, farger tilpasset, og vi ser helhetlige bildet. Snutten tilpasses forskjellige versjon til bruk på PC, Mac og mobil.

s

3d-bilder, 3d rendere, 3d design, 3d interiør, 3d eksteriør, 3d animasjon, 3d terrasse, 3d utsikt, 3d referanser, 3d bolig, 3d tomannsbolig, 3d 2-mannsbolig, 3d reklame, 3d hytte, 3d hytte eksteriør, 3d interiør, 3d eksteriør, 3d hytte interiør, 3d boligfelt, 3d leiligheter, 3d leilighetsbygg, 3d terrasse, 3d kveld, 3d stemningsbilde, 3d plantegninger, 3d plan, 2d plantegninger, 2d plan, 360 panorama, 360 visning, vr-briller, Vr briller, vr boligvisning, vr-boligvisning, vr-walk-through, vr walk through, animasjon, 360 graders visning, boligvideo, boliganimasjon, hytteanimasjon, leilighetsanimasjon, boligprosjekt, video snutt, snutter, reklamesnutt, reklamefilm, 3d studio, 3d respons, soldiagra, archicad, auto-cad, revit, 3d max studio, sketchup

Webdesign Group - Sjøhagen 2, 4016 STAVANGER - Mobil: 979 57 641 - office@wdg.no

© Copyright 2018 Webdesign Group - All Rights Reserved